Hellurei,

Ihana, kun eksyit sivuillemme! Mä oon Julia, kohta kolmen pojan äiti. Yksi poika suojelee meitä pilvien päältä.

Millainen tyyppi täällä sitten on ompeluksien takana? Joku saattaisi kuvailla minua huumorintajuiseksi ja helposti lähestyttäväksi. Itse lisäisin listaan luovan ajattelijan, joka joskus pohtii asioita liiankin kanssa.

Olen koulutukseltani ylioppilas/pukuompelija. Päivääkään en ole pukuompelijan töitä tehnyt, mutta miksi? Ammattitaito ja laitteisto, kun kuitenkin löytyy. En ole vain aiemmin urallani löytänyt sitä oikeaa "suuntaa", kunnes nyt. Nyt pääsen toteuttamaan itseäni juuri, kuten itse tahdon ja tämä on aivan parasta.

Kaikki lähti periaatteella; ei elämässä ole mitään menetettävää.

Mistä kaikki alkoi?

Viime keväänä odotin perheeseemme toista poikaa, Joosea. Raskausviikolla 36 kaikki kuitenkin muuttui, kun lääkäri totesi pienen poikamme sydämen pysähtyneen. Siitä alkoi matka, jota edelleenkin kuljen.

Osana toipumisprosessia sain ajatuksen lähteä kokeilemaan siipiäni yrittäjänä. Kaikki lähti periaatteella; ei elämässä ole mitään menetettävää. Eletään siis nyt kun voimme. Intohimoni ompeluharrastusta kohtaan ja rakkaus luovaan tekemiseen on tuonut minut tähän. Teen tätä täydellä sydämellä, juuri sinulle.

Jokainen Joosa Designin tuote on ajatuksella ja rakkaudella tehty kotiompelimossamme Jyväskylässä. Tuotteillani haluan antaa myös teille vaihtoehdon pikamuotiketjujen asustevalikoimille. Kotimaisen käsityön tukeminen on tärkeää.

Tervetuloa osaksi tätä matkaani & tekemään unelmistani totta!